หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวอาจารย์ > Today we visited a Business School at VSU

2017-11-06 22:03:44

Today we visited a Business School at VSU. Dr. Obud, Dean would like to partner with Thai universities. Last year his students came to Mahidol University. Scholarships are available in Computer Science and a good chance for Thai students to pursue furthur.