หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวอาจารย์ > SISA instructor had a meeting with B4GO executives from Korea about performing art training course

2018-01-12 23:40:44

Today Ajarn Lak Taechawanchai, our SISA instructor had a meeting with B4GO executives from Korea about performing art training course collaboration such as makeup artist training and students internship program in Korea. #SISA #SSRU