หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวนักศึกษา > Congratulations to senior students of SISA

2018-01-12 23:39:19

Congratulations to senior students of SISA who recieved merit awards from B4GO, Korea on creative business plan writing. SISA students started off going international. This is one of the best practices.