หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวอาจารย์ > Today SISA signed a joint project with AEC company

2018-01-12 23:55:20

Today SISA signed a joint project with AEC company for SISA students to get real work, real environment and real experience. THAT IS WHAT SISA HAS BEEN CALLED. #SISA #SSRU