หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวอาจารย์ > Today we had a wonderful meeting with VSU crew at VSU, Petersburg

2017-10-14 22:22:06

Today we had a wonderful meeting with VSU crew at VSU, Petersburg, VA, U.S.A.. Next year we will have a lot of activities including faculty and student exchange program. More exposure to SISA students.