หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวนักศึกษา > SISA students enjoyed the event of SSRU 80 year anniversary while some of them were presenting their papers at international confetence in BKK. P Nam n P Bause spoke English well under supervision of Ajarn J.

2018-11-21 16:22:11